Jobs

Our Team

Awesome Team Members

Distinctively grow go forward manufactured products and optimal networks. Enthusiastically disseminate user-centric outsourcing.

team image
Content Writer

Mundësi punësimi si Content Writer

Mundësi punësimi si Content Writer

Content Writer

Lexo më shumë

team image
Digital Marketing Specialist

Mundësi punësimi si Digital Marketing Specialist/e

Mundësi punësimi si Digital Marketing Specialist/e

Digital Marketing Specialist

Lexo më shumë

team image
Electronics Engineer

Mundësi punësimi si Inxhinier/e Elektronik/e

Mundësi punësimi si Inxhinier/e Elektronik/e

Electronics Engineer

Lexo më shumë

team image
Front-End Developer

Mundësi punësimi si Programues/e

Mundësi punësimi si Programues/e

Front-End Developer

Lexo më shumë

team image
Mobile Developer

Mundësi punësimi si Programues/e

Mundësi punësimi si Programues/e

Mobile Developer

Lexo më shumë

team image
Full Stack Developer

Mundësi punësimi si Full Stack Developer

Mundësi punësimi si Full Stack Developer

Full Stack Developer

Lexo më shumë

Klientët e Kënaqur me Shërbimet Tona

Bashkohuni me ne dhe administroni pa probleme shërbimet që ju kërkoni për biznesin tuaj në fushën e teknologjisë. Bashkëpunim profesional dhe të gatshëm për tu dhënë klientëve atë që ata kërkojnë.

Na Kontakto