Content Writer

member

Content Writer

Detyrat:
- Realizimi i projekteve dhe detyrave të kërkuara

Kërkesat :
1.Të zotërojë njohuri në Research, Social Media Management, Web Content
2. Eksperiencë si content writer në Agjenci Marketingu, Web Development ose si freelancer
3. Aftësi komunikimi shumë të mira në Anglisht

Çfarë ne ofrojmë:
• Mundësi për të punuar në një mjedis pozitiv, kreativ dhe në një ekip të ri dhe të orientuar drejt zhvillimit
• Mundësi për zhvillim profesional brenda kompanisë
• Eksperiencë në fushën e digital marketing

Jeni gati për të filluar?

Max File Size: 5MB · Allowed File Types: docx,doc,zip,pdf


Aplikimi u dërgua me sukses!

Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Na Kontakto