Full Stack Developer

member

Full Stack Developer

Detyrat:
- Realizimi i projekteve dhe detyrave të kërkuara

Kërkesat :
1.Të zotërojë njohuri në Php, Laravel ose Codelgniter, Vue.js ose Node.js
2.Eksperiencë minimumi 2 vite në kompani programimi ose si freelancer
3. Aftësi komunikimi shumë të mira në Anglisht

Çfarë ne ofrojmë:
• Mundësi për të punuar në një mjedis pozitiv, kreativ dhe në një ekip të ri dhe të orientuar drejt zhvillimit
• Mundësi për zhvillim profesional brenda kompanisë
• Eksperiencë në fushën e programimit

Jeni gati për të filluar?

Max File Size: 5MB · Allowed File Types: docx,doc,zip,pdf


Aplikimi u dërgua me sukses!

Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Na Kontakto