Graphic Designer

member

Graphic Designer

Pozicioni i internship-it si graphic designer ju mundëson trajnim dhe eksperiencë në editimin e fotografive dhe paraqitjen grafike për materialet e printuara dhe digjitale.

Ju do të kenë mundësinë të punoni me:
• Adobe Photoshop
• Adobe Ilustrator
• Adobe Indesign

Çfarë ne ofrojmë:
• Mundësi për të punuar në një mjedis pozitiv, kreativ dhe në një ekip të ri dhe të orientuar drejt zhvillimit
• Mundësi për zhvillim profesional brenda kompanisë
• Eksperiencë në fushën e graphic design

Te ne do të keni mundësinë të ktheni teoritë e mësuara në praktikë. Nëse jeni të etur për të zgjeruar njohuritë dhe për të avancuar në karrierë, aplikoni më poshtë.

Jeni gati për të filluar?

Max File Size: 5MB · Allowed File Types: docx,doc,zip,pdf


Aplikimi u dërgua me sukses!

Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Na Kontakto