Video Editor

member

Video Editor Internship

Pozicioni i internship-it si video editor ju jep juve mundësinë të merrni përsipër projekte për krijimin dhe modifikimin e videove dhe të punoni brenda një ekipi që është përgjegjës për kërkimin, zhvillimin dhe lançimin e produkteve të reja dixhitale.

Ju do të kenë mundësinë të punoni me:
• Premiere Pro
• After Effects
• Blender

Çfarë ne ofrojmë:
• Mundësi për të punuar në një mjedis pozitiv, kreativ dhe në një ekip të ri dhe të orientuar drejt zhvillimit
• Mundësi për zhvillim profesional brenda kompanisë
• Eksperiencë në fushën e editimit të videove

Te ne do të keni mundësinë të ktheni teoritë e mësuara në praktikë. Nëse jeni të etur për të zgjeruar njohuritë dhe për të avancuar në karrierë, aplikoni më poshtë.

Jeni gati për të filluar?

Max File Size: 5MB · Allowed File Types: docx,doc,zip,pdf


Aplikimi u dërgua me sukses!

Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Na Kontakto