App Development

services

FutureBlock ofron aplikacione celulare me performancë të lartë dhe duke qenë një kompani e zhvillimit të aplikacioneve celulare, ne ju ofrojmë ekspertizën tonë për bizneset që janë të gatshme të kenë shërbime më shpejt, të përmirësojnë numrat e shitjeve, të rrisin angazhimin e klientëve, të tërheqin më shumë vëmendje ndaj markës dhe të rrisin besnikërinë e klientit. Me shërbimet e zhvillimit Android, iOS ne sigurojmë që klientët tanë të kenë mundësinë për të arritur klientët në çdo pajisje celulare, pavarësisht nëse është një smartphone, tablet, orë inteligjente, TV inteligjent, etj.

Përjetoni komoditetin e të paturit të një aplikacioni celular të përshtatur për nevojat e biznesit tuaj me aplikacionet celulare të personalizuara të krijuara nga ekipet e FutureBlock. Dallohuni nga konkurrentët tuaj duke fuqizuar aplikacionin tuaj me veçori të tilla të personalizuara si një sistem reagimi, njoftime, rrjete sociale, portë pagese, analitikë të avancuar, kontakte me një klikim, skanues QR/barkodi.

  • Proçeset që ne ndjekim janë:
  • Mbledhja e te dhënave Ne ndjekim prioritetin kryesor të mbledhjes së kërkesave dhe informacionit për të filluar projektin tonë.
  • UI/UX Design Ne krijojmë dizajne tërheqëse me mjetet më të fundit të dizajnit për ta bërë atë një përvojë më të mirë për përdoruesit.
  • Zhvillimi Zhvillimi i aplikacionit celular/ueb/ filloi duke përdorur mjetet dhe teknologjitë më të fundit me transparencë.
  • Sigurimi i cilësisë FutureBlock vlerëson cilësinë dhe ofron aplikacion 100% pa gabime, pa kompromis në të.
  • Publikimi Pas provës dhe pas të gjitha proçeseve, aplikacioni juaj është gati për t'u hapur në App Store ose Play Store.
  • Mbështetje & Mirëmbajtje Kompania jonë ju ofron të gjithë mbështetjen dhe ekipi është gjithmonë i gatshëm t'i përgjigjet çdo pyetjeje pas vendosjes.

Koha e zhvillimit varet nga qëllimi i aplikimit dhe mund të zgjasë deri në 18 muaj. Për të përshpejtuar kohën në treg, ne rekomandojmë klientët tanë që të fillojnë me një produkt minimal të zbatueshëm që mund të dorëzohet në 2-4 muaj dhe të përmirësohet vazhdimisht.

Në fillim të bashkëpunimit, ne punojmë me ju për të përpiluar një grup të KPI-ve të projektit, për shembull, Koha e Ciklit, Koha e Udhëheqjes, Frekuenca e vendosjes, Kënaqësia e Palëve të Interesit. Së bashku me sigurimin e aksesit në mjetet tona të regjistrimit ku mund të monitoroni këto matje, ne ju dërgojmë raporte të rregullta progresi.

Po, nëse keni një grup specifik kërkesash dhe dëshironi që aplikacioni juaj të përshtatet me proçeset e organizatës suaj ose nevojat e një grupi të caktuar përdoruesish, në krahasim me produktet e prodhuara në masë. Me shërbimet e personalizuara të zhvillimit të aplikacioneve të Future Block, ju merrni një aplikacion të veçantë që garanton:
Koston e minimizuar të integrimeve të aplikacioneve.
Reduktimin me kosto efektive dhe të shpejtë të aplikacionit.
Koston më të mirë të pronësisë.

Na Kontakto