Branding & Graphic Design

services

Çdo projekt fillon si një ide dhe jemi ne që ju ndihmojmë të materializoni idetë tuaja në një plan strategjik dhe interaktiv, në mënyrë që të kurseni kohë dhe para. Në çdo produkt dixhital, ajo që sjell sukses do të ishte padyshim një dizajn i mirëmenduar. Me shërbimet Innovative Graphic dhe Design, ne mund ta kthejmë imagjinatën tuaj në një realitet krijues.

  • Për të siguruar që po bëjmë gjërat e duhura,dhe duke i bërë ato siç duhet, portofoli ynë shkon nga strategji deri në ekzekutim. Përfitimet e punës me Future Block përfshijnë:
  • Strategjia - ne punojmë me ju për të zhvilluar një strategji marketingu të synuar për të arritur qëllimet tuaja unike.
  • Zbatimi - ne kryejmë detyrat për të përfunduar strategjinë tuaj dhe për të ndjekur metrikat.
  • Rezultatet - ne ju ndihmojmë të kuptoni rezultatet dhe të vendosni se cila është mënyra më e mirë e veprimit për të vazhduar.
  • Profilizimi i tregut të synuar
  • Planifikimi dhe menaxhimi i fushatës
  • Integrimi i mediave sociale

FutureBlock vlerëson komunikimin e hapur me klientët tanë. Ne flasim për strategjinë tonë për projektin tuaj për t'u siguruar që jeni plotësisht dakord përpara se të krijojmë ndonjë dizajn fillestar. Nëse diçka nuk shkon mirë në çdo moment gjatë proçesit, ne jemi të hapur për diskutim. Ne do të punojmë me ju për ta bërë atë sa me të mirë. Këshillat tona në lidhje me markën tuaj duhet të merren parasysh.

Nga projektet e identitetit të markës krijuese deri te dizajni grafik me porosi dhe markimi i mediave sociale, FutureBlock mund t'i bëjë të gjitha. Kartat e biznesit, Reklamat, Kopertinat e albumeve, Broshura, Fletushka, Postera edhe me shume.

Ne dëgjojmë klientët tanë që në fillim. Ne inkurajojmë klientin të sjellë çdo mostër, kombinime ngjyrash dhe ide që mund të ketë për të na ndihmuar të marrim një ide të stilit përpara se të fillojmë të punojmë me ta. Gjatë procesit të projektimit, klientit i kërkohet të miratojë disa ngjyra dhe shkronja përpara se të vazhdojë puna. Pasi projekti të jetë gati për finalizim, ne do të paraqesim një provë përfundimtare për miratimin e klientit përpara se ta dorëzojmë. Në përfundim të një projekti, klienti mund të kërkojë projektin e tij në formate të ndryshme.

Na Kontakto