Web Hosting & Domains

Web Hosting & Domains

Shumë biznese të vogla shpesh bëjnë gabim duke zgjedhur hoste te cfarëdoshme në internet. Ndoshta një arsye për këtë është se shumica prej tyre mendojnë se nuk ka rëndësi dhe nuk do të ndikojë në të ardhurat e tyre. Në fakt, është krejt e kundërta. Me një web hosting të sigurt ju mund të:

 • Parandaloni humbjen e mundshme të të ardhurave. – ju mund të shmangni ndërprerjet e shpeshta. Kur faqja juaj nuk funksionon dhe nuk është e disponueshme, klientët tuaj potencialë nuk do të jenë në gjendje të gjejnë faqen tuaj dhe të mësojnë për produktet dhe shërbimet tuaja. Duke zgjedhur një host të shkëlqyer në internet, ju mund të ndihmoni në minimizimin e rrezikut të përjetimit të problemeve teknike që do të bëjnë që faqja juaj të dalë jashtë linje.
 • Mbroni renditjen tuaj të kërkimit – web hosting nga një furnizues i shkëlqyeshëm ju ndihmon të renditeni më lart. Motorët e kërkimit, veçanërisht Google, përdorin kohën e ngarkimit të faqes dhe disponueshmërinë si një sinjal renditjeje, të kesh një shërbim të shkëlqyer pritës që mund t'ju ndihmojë me këto çështje është një avantazh.
 • Mbrojtje dhe siguri më e mirë – zgjedhja e një kompanie të besueshme Hosti mund të shkojë shumë drejt mbrojtjes së faqes tuaj nga sulmet e mundshme.
  Future Block është në gjendje t'ju ofrojë mbështetje teknike, mbrojtje dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni çështjet e sigurisë në rast se faqja juaj hakërohet. Dhe më e rëndësishmja, ne do të krijojmë një kopje rezervë të të dhënave tuaja, duke e bërë më të lehtë për ju rikthimin e faqes tuaj pas një sulmi.
hosting
Planet e Çmimeve

Çmime Fleksibël

Faqja juaj e internetit është mjeti më i rëndësishëm i shitjeve dhe marketingut që keni. Është qendra e strategjisë suaj të marketingut përbrenda dhe është elementi i parë që klientët tuaj duan të eksplorojnë përpara se të bëjnë një blerje.

price
€4.99
€49.99
Standard Host
 • 1 Website
 • 1 Adres Email-i
 • 50 GB Bandwidth
 • 5 GB Space
 • 24/7 Support
Na Kontakto
price
€19.99
€199.99
VPS Cloud
 • Pa Limit Numri Websiteve
 • 200 GB Disk Space
 • 32 TB Bandwidth
 • 100 Adresa Email
 • Backups Ditore
Na Kontakto
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar juve

Keni ndonjë pyetje? Bisedoni me ne tani, ose na dërgoni një email për të kontaktuar.

Klientët e Kënaqur me Shërbimet Tona

Bashkohuni me ne dhe administroni pa probleme shërbimet që ju kërkoni për biznesin tuaj në fushën e teknologjisë. Bashkëpunim profesional dhe të gatshëm për tu dhënë klientëve atë që ata kërkojnë.

Na Kontakto