Web Development

services

Nëse jeni duke kërkuar për aplikacione të personalizuara në internet ose zgjidhje komplekse të zhvillimit të webit, keni ardhur në vendin e duhur.
Profesionistët tanë të brendshëm dhe të stërvitur të zhvillimit të webit janë të trajnuar në teknologjitë më inovative. Ata mund të punonjë në të gjitha fushat e Webit si WordPress, Drupal, Magento, Shopify etj. Ekipi ynë i zhvillimit gjithashtu punon shumë ngushtë me ekipin UX dhe UI për të siguruar që praktikat më të mira në përvojën e përdoruesit të jenë gjithmonë parësore.

Prioriteti ynë kryesor janë absolutisht interesat e klientëve tanë!

  • Websitet që ndërtohen nga FutureBlock janë pa probleme dhe të shpejta. Ajo që i bën të dallohen është se janë:
  • Të sigurt, të optimizuar - për performancë të lartë, duke parashikuar rritjen e biznesit dhe sfidat e sigurisë.
  • Dizajn rensponsiv - i përshtatshëm për celularët, në të gjithë shfletuesit dhe ekranet.
  • Interaktive - të pasur me media dhe e personalizuar për t'i bërë vizitorët tuaj të qëndrojnë të angazhuar.
  • Të integruar - automatikisht me sistemet e biznesit (CRM, ERP), mediat sociale dhe aplikacionet celulare.

Ne në FutureBlock ju sigurojmë që faqet tuaja kanë zgjidhje të menjëhershme në vend të zgidhjeve të njëanshme. Dinamike dhe interaktive, faqet tona të internetit mundësojnë jo vetëm investimin në marketingun e përmbajtjes, por edhe ofrimin e një eksperience të personalizuar për çdo vizitor. Ato ju lejojnë të gjurmoni klientët tuaj dhe të dini më mirë se kush janë dhe çfarë duan.

Deri në fund të projektit, ekspertët tanë të zhvillimit do të jenë aty për t'ju këshilluar bazuar në praktikat më të fundit, më të mira në zhvillimin dhe dizajnimin e uebit.

Ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar! Ne mund të mbulojmë raste urgjente dhe jo urgjente njësoj. Vetëm sigurohuni që të na jepni sa më shumë detaje të jetë e mundur për problemin: shfletuesin që po përdornit kur vutë re problemin, sistemin operativ të kompjuterit tuaj, kohën e ditës, çfarë veprimesh po kryenit, çfarë pajisjeje po përdornit,kur patë problem etj.

Na Kontakto